aboutus

lopende band

Wij zijn gespecialiseerd in waterdichte schakelaar en kabel. De nadruk van het Rigoalbedrijf op ODM en OEM schakelaar en kabel. Ons bedrijf heeft rijke ervaring in de senor, de macht en Ethernet-industrie. Onze hoofdproducten omvatten de de cirkel waterdichte schakelaar en kabel van M5 M8 M9 M10 M12 M16 M18 M20 M23 M40 RD24 RD30 mini7/8 enz. balansschakelaars, de schakelaar van de Solenoïdewaarde, D-SUB waterdichte de schakelaar en LEIDENE gebiedsmachts waterdichte schakelaar en kabel van RJ45 USB. Plastic het type van T of y-schakelaar en kabels. Het grootste deel van onze producten hebben UL-de certificaten van Ce Rosh IP68 enz. Bovendien, wij leveren grote inspanningen om nieuwe producten te ontwikkelen om aan verschillende vereisten te voldoen. Stem in met uw naar maat gemaakt.

Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd. fabriek productielijn 0
Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd. fabriek productielijn 1
Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd. fabriek productielijn 2
Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd. fabriek productielijn 3
Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd. fabriek productielijn 4
Packing&Shipping
Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd. fabriek productielijn 5

OEM / ODM

Wij hebben meer dan 6 jaar OEM & ODM diensten, om het even welke ideeën van ontwerp, alstublieft ons zonder aarzeling contacteren:

1.Made verschillende grootte als uw vraag

2. Druk/laserembleem op apparaten.
3. Maak aangepast pakket, gebruikershandleiding.
4. Doe uw eigen karton van de ontwerpverpakking.
5. Andere OEM, ODM verzoeken.

R & D

Co. van Shenzhenrigoal, Ltd was hoofdzakelijk ontwerp en maade waterdichte schakelaars en kabel sinds 2014 jaar en werd geregistreerd aangezien een algemene belastingbetaler in het bedrijf zich van Augustus 2014.Our in R&D, vervaardiging en verkoop van waterdichte schakelaars en industriële schakelaars specialiseert. M de reeksen en meer dan 2.000 verscheidenheden van producten worden wijd toegepast op de gebieden zoals sensor, openluchtleiden (straatlantaarn, het vertoningsscherm, het aansteken), mededeling, automatisering, nieuwe energie, mariene elektronika, medische apparatuur, globaal plaatsend systeemrandapparatuur, automobielelektronika, enz.

Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Jerry Wu
Resterend aantal tekens(20/3000)