aboutus

Bedrijfsprofiel

Bedrijfprofiel:

Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd.

 

Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd.

Fabrieksprofiel:

 

Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd.

Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd.

Co. van Shenzhenrigoal Connnector, Ltd werd opgericht in 2013 jaar en wordt gevestigd in Shenzhen, China, die van geschikt vervoer en mooi milieu genieten. Ons bedrijf behandelt een gebied van 3500 vierkante meters en heeft momenteel 160 werknemers. Het bedrijf heeft de certificatie van ISO9001 2015 verkregen.

Wij zijn gespecialiseerd in waterdichte schakelaar en kabel. De nadruk van het Rigoalbedrijf op ODM en OEM schakelaar en kabel. Ons bedrijf heeft rijke ervaring in de senor, de macht en Ethernet-industrie. Onze hoofdproducten omvatten de de cirkel waterdichte schakelaar en kabel van M5 M8 M9 M10 M12 M16 M18 M20 M23 M40 RD24 RD30 mini7/8 enz. balansschakelaars, de schakelaar van de Solenoïdewaarde, D-SUB waterdichte de schakelaar en LEIDENE gebiedsmachts waterdichte schakelaar en kabel van RJ45 USB. Plastic het type van T of y-schakelaar en kabels. Het grootste deel van onze producten hebben UL-de certificaten van Ce Rosh IP68 enz. Bovendien, wij leveren grote inspanningen om nieuwe producten te ontwikkelen om aan verschillende vereisten te voldoen. Stem in met uw naar maat gemaakt.

Onze producten hoofdzakelijk cliënten in Europa, de V.S., Australisch, Korea enz. Wij stemmen in ook over de hele wereld met orden. Ons bedrijf heeft materiaal 30 om de productkwaliteit strikt te controleren. Aanhangend het bedrijfsprincipe van wederzijdse voordelen, hebben wij een betrouwbare reputatie onder onze klanten wegens onze professionele diensten, kwaliteitsproducten en concurrerende prijzen gehad. Wij heten in binnen- en buitenland warm klanten van welkom om met ons voor gemeenschappelijk succes samen te werken.

Geschiedenis

Bedrijfprofiel
Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd.

Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd. 

Rigoal werd opgericht in 2013, en wijdde zich om de hoogte te zijn - kwaliteit & efficiencefabrikant. Wij specialiseerden ons in het produceren van waterdichte kabels & waterdichte schakelaars zoals M8, M12, M16, M23, D-SUB. Hoofdzakelijk toegepast in sensoren, industrieel materiaal, vervoersfaciliteiten, medische apparaten, LEIDENE vertoningen, openluchtreclame, communicatie apparaten, de apparaten van de windenergie, schip die industrieel en de autoelektronische industrie omringen etc., zijn zij gelijkwaardig aan Phoenix, Bindmiddel, Lumberg en Molex enz. Onze producten voerden hoofdzakelijk naar ontwikkelde industrielanden zoals Amerika, Oostenrijk, Zweden, België, Duitsland, Nederland uit, Brits, Spanje en Aziatisch, Israël. Ondertussen, hebben wij agenten en klanten over de hele wereld en hoogst sprekend van door onze klanten. Ons filosofie en doel zijn: Belangrijkste klant, de Dienst eerst. Kwaliteit eerst. Warm het onthaal dat u in ons bent toegetreden, uw steun zijn=zal= altijd onze motivatie. Ga door hand in hand om een briljante toekomst tot stand te brengen. Rigoal-Uw Beste Verbinding!

Dienst

FAQ
1. wie zijn wij?
Wij zijn gebaseerd in Guangdong, China, begin vanaf 2013, verkopen aan Oost-Europa (15,00%), Zuidelijk Europa (15,00%), Westelijk Europa (15,00%), Noordelijk Europa (10,00%), Midden-Amerika (10,00%), Noord-Amerika (10,00%), Zuid-Amerika (9,00%), het Medio Oosten (4,00%), Oostelijk Azië (4,00%), Afrika (3,00%), Zuidoost-Azië (3,00%), Binnenlandse markt (1,00%), Zuid-Azige (1,00%). Er zijn totale ongeveer 51-100 mensen in ons bureau.

2. hoe kunnen wij kwaliteit waarborgen?
Altijd een voorproductiesteekproef vóór massaproduktie;
Altijd definitieve Inspectie vóór verzending;

3.what kunt u van ons kopen?
M8 maak schakelaar, M12-sensorkabel, de industriële schakelaar van M16, de waterdichte schakelaar van M23, luchtstop waterdicht

4. waarom zou u van ons niet van andere leveranciers moeten kopen?
De Rigoalschakelaar is hoofdzakelijk ontwerp en vervaardigings ect waterdichte schakelaar M8, M12, M16, M23, D-SUB/USB en kabel. Hoofdzakelijk toegepast in sensoren, industrieel materiaal, vervoersfaciliteiten, medische apparaten, LEIDENE vertoningen, openluchtreclame enz.

5. welke diensten kunnen wij verlenen?
Goedgekeurde Leveringstermijnen: FOB, CIF CFR, EXW, FAS, FCA, CPT, DDP, DDU;
Toegelaten Betalingsmunt: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY;
Toegelaten Betalingstype: T/T, L/C, D/P D/A, MoneyGram, Creditcard, Paypal, Western Union, Contant geld, Borg;
Gesproken taal: Engels, Chinees, Spaans, Japans, Portugees, Duits, Arabisch, Frans, Russisch, Koreaans, Italiaanse Hindi,

Ons Team

 

Co. van Shenzhenrigoal Connnector, Ltd werd opgericht in 2014 jaar en wordt gevestigd in Shenzhen, China, die van geschikt vervoer en mooi milieu genieten. Ons bedrijf behandelt een gebied van 3500 vierkante meters en heeft momenteel 160 werknemers. Het bedrijf heeft de certificatie van ISO9001 2015 verkregen.

 

 

Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd.

 

 

Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd.

Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd.

Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd.

 

 

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Jerry Wu
Resterend aantal tekens(20/3000)